Zondagmiddag 28 oktober A Walk About Music

Zondagmiddag  28 oktober  A Walk About Music

De unieke muzikale wandeling door Edam. Op 6 locaties kan je genieten van akoestische optredens met een geweldige line-up van binnen- en buitenlandse singersongwriters enbands.  
Het festival is inmiddels een begrip in Edam-Volendam en – verre – omstreken. Het wordt dit jaar voor de negende keer georganiseerd. Het belooft een topeditie te worden met onder meer de Mastersons (USA) ,Gregory Page (USA), Jerry Leger & the Situation (CAN), Abe Partridge (USA) en Garrett T Capps (USA). Daarnaast spelen Helge, Iris Penning, Elsa Bekman, The Grey Pants (Henk Koorn van Hallo Venray) en Baer Traa op het festival.
Kaarten à € 17,50 (ex fee) en zijn te koop via www.harmonie-edam.nl en bij alle Primera winkels. Om het festival intiem te houden worden er slechts 250 tickets verkocht. Meer informatie is te vinden op www.awalkaboutmusic.nl.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook