Zomerroute de Zeevang 2019

Zomerroute de Zeevang 2019

Zaterdag 13 juli en zondag 14 juli vindt de zomerroute de Zeevang plaats. Van 11.00 tot 17.00 uur bent u welkom op maar liefst 21 adressen in Warder, Etersheim, Beets, Oosthuizen, Hobrede, en Middelie.  Zeker rond de 50 kunstenaars exposeren hun werk. Ook zijn er prachtige tuinen te bezoeken. Onderweg doorkruist u het oer-Hollandse landschap van de Zeevang, met zijn weilanden, vele sloten, grutto’s, tureluurs, kieviten en karakteristieke dorpen.

De prachtige historische kerken van Beets, Middelie en Oosthuizen nemen ook deel aan deze route. Daar zijn mooie  exposities van verschillende kunstenaars te zien. 
Bij bezoekerscentrum de Breek in Etersheim is een expositie te zien met tegelijkertijd op zondag  het vliegerfestival.
Veel te zien, doen en genieten!

De totale route is ongeveer 35 kilometer lang, ook prima te doen met de fiets.
Prachtige tuinen, speciale assortimenten gekweekte planten, professionele kunst, amateurkunst en nijverheid. Plattegronden en de adressen liggen bij de deelnemers voor u klaar.  Op verschillende plekken kunt u onderweg neerstrijken bij een horecagelegenheid.

Zie voor meer informatie de website: 
www.zomerroutezeevang.nl
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook