Zoeken in de online genealogische bronnen van het Waterlands Archief

Vrijdag 15 februari bent u van harte welkom bij het eerste Voorouderspreekuur van 2019 in het Waterlands Archief. Marleen de Haan van het Waterlands Archief zal dan vertellen over de bijna 600 genealogische bronnen die recentelijk zijn gescand en die u via de website van het archief kunt raadplegen.

Aan de orde komen de diverse soorten nieuwe bronnen die nu digitaal beschikbaar zijn, zoals poorterboeken, militieregisters, lidmatenregisters, aanvullende doop-, trouw- en begraafgegevens uit kerkarchieven, volkstellingen, enz. Bovendien geeft Marleen tips over het zoeken naar en het gebruik van deze bronnen.
Op het Voorouderspreekuur is ook Herman Rijswijk van de Nederlandse Genealogische Vereniging aanwezig om vragen over uw stamboomonderzoek te beantwoorden. Het Voorouderspreekuur is gratis toegankelijk en opgave vooraf is niet nodig. Aanvang 14.00 uur.

 

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook