Zangeres Jacky is Special Guest tijdens Jan Smit theatertour

Zangeres Jacky is Special Guest tijdens Jan Smit theatertour

Jan Smit is deze week DJ van de ochtendshow ‘100% Jan’ op radio 100%NL. Vanochtend maakte Jan, tijdens de uitzending, bekend dat de Nederlandse zangeres Jacky als ‘special guest’ zal optreden tijdens zijn aanstaande theatertour. “Ik ben trots dat zo’n fantastische zangeres als Jacky tijdens mijn theateravonden mijn speciale gast wil zijn,” vertelde Jan.

Maandag 18 november a.s. gaat de eerste theatertour van Jan Smit van start in Hoorn. De theatertour omvat meer dan dertig optredens door heel Nederland en eindigt op woensdag 23 april 2014 in Terneuzen. Een volledig touroverzicht is terug te vinden op de website van Jan Smit: www.jansmit.com.

“Ik ben enorm blij dat ik de kans krijg in zijn show te mogen optreden en zie het als een voorrecht om ook nog eens een duet met hem te zingen,” reageert Jacky enthousiast.

Haar debuutalbum, getiteld Living In A Lovesong, is eind augustus verschenen. Jacky, alias Jacqueline van de Griend, werd onlangs al verkozen tot ‘Radio 2 Talent’. Eerder al nam zij succesvol deel aan The Voice Of Holland en werd zij maar liefst zes keer verkozen tot beste countryzangeres van Nederland. Een bredere sound, maar nog wel met een vleugje country, is terug te horen op haar prachtige debuut.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook