Yuri Honing Quartet ´Goldbrun´ in Mahogany Hall

Yuri Honing is niet alleen een uiterst begaafde tenorsaxofonist, hij slaagt er ook telkens weer in een nieuwe draai aan zijn zo imposante muziekcarrière te geven. Hield hij zich al eens bezig met het ontwikkelen van een eigen visie op de muziek van Abba, The Police en Björk, zijn zoektocht in de wereld van de klassieke muziek gaat voort. Nu is er ‘Goldbrun’.

Goldbrun is één lange compositie, van de hand van Yuri Honing. Als het stuk live wordt gespeeld, heeft het Yuri Honing Acoustic Kwartet een dikke vijf kwartier nodig.
De zeven stukken worden voortreffelijk gespeeld, het evenwicht tussen saxofoon, piano, contrabas en slagwerk is perfect in balans en bindt je aan elke klank. Goldbrun levert sfeervolle luistermuziek op, die door ieder bandlid tot in de allerkleinste details is uitgewerkt en je opnieuw diverse malen de adem doet stokken.

Zaterdag 16 februari 2019, spelen zij in Jazzclub Mahogany Hall
Zeevangszeedijk 7 Edam. Aanvang: 21.00 uur – zaal open: 20.00 uur.

Toegangsprijs: leden € 8,- niet leden € 18,- CJP (t/m 25 jaar) € 10,50. Reserveren: k.roskam@hetnet.nl  - T 372 979 of f.bakker01@quicknet.nl – T. – 372 249.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook