Woningbouw aan Oorgat komt dichterbij!

Woningbouw aan Oorgat komt dichterbij!

Urban villa´s worden de woningen genoemd en een naam voor het wijkje is ook al bekend. ´Van Drunen´ naar de vorige eigenaar die hier decennialang een onderhoudsbedrijf voor pleziervaart had. Op de plek waar nu nog twee grote loodsen staan en op het terrein van voorheen Cocky Baerts, die met zijn watersportbedrijf verhuist is naar het Edamse industrieterrein, komen woningen met zicht op het water. De woningen krijgen een industrieel en nautisch uiterlijk, in lijn met het verleden van dit markante gebied.

De nieuwbouw woningen van Van Drunen staan aan het water, met een brede strook groen en een aanlegsteiger voor een pleziervaartuig. `De manier waarop de landschapsarchitect de woningen, tuinen en het water met elkaar verbindt, zorgt voor een prettige woonbeleving. Een woonbeleving vol privacy, waarbij u bovendien maximaal kunt genieten van het vrije uitzicht en de mogelijkheden van wonen aan het water`, aldus de website die sinds vorige week in de lucht is.

Via de site worden belangstellenden gevraagd om mee te denken. Ze krijgen de kans om ideeën aan te leveren voor hun toekomstige woning. Bijvoorbeeld over de inrichting van de tuin, of de keuze om er juist een gezamenlijke parkachtige omgeving van te maken.
Ontwikkelaar Michiel van Fastenhout meldt dat de woningen waarschijnlijk vanaf september in de verkoop komen.
www.wonenopvandrunen.nl/

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook