Witkar autodelen nu ook in Edam-Volendam

Witkar autodelen nu ook in Edam-Volendam

KAV Autoverhuur opent vanaf 13 juni ook in Edam-Volendam met Witkar ‘Free Floating’. Er worden gefaseerd tientallen voertuigen ingezet. Na de opening worden de eerste Witkar-ritten in Edam-Volendam door BN’ers verricht.

De officiële opening op woensdag 13 juni om 11:00 uur, bij hotel Spaander in Volendam, wordt gedaan door de oprichter van KAV Autoverhuur, Hemmie Kerklingh en de wethouders Hans Schütt en Wim Runderkanp van de gemeente Edam-Volendam. De  feestelijke opening wordt ondersteund en gepresenteerd door Klaas Wilting, oud politie-woordvoerder van Amsterdam.

Als ‘welkomstcadeau’ kunnen nieuwe klanten tijdens de opening van Witkar in Volendam in Hotel Spaander zich gratis registreren voor het gebruik van Witkar. Dit geldt ook voor thuisaanmeldingen, direct via de app of online.

De Witkar is een deelauto voor dag en nacht, 7 dagen in de week en kan gebruikt worden na éénmalige inschrijving. In de slimme Witkar-app kan men zien welke Witkar auto’s in de buurt staan. De gereden kilometers worden door de in de auto aanwezige software bijgehouden. Er is een tankpas in de auto’s aanwezig waarmee op kosten van Witkar getankt kan worden.

De auto wordt ‘Free Floating’ aangeboden, d.w.z. hij kan na gebruik op een andere plek, binnen de Witkar zones worden achtergelaten. In de Witkar steden Groningen, Rotterdam en nu ook in Edam-Volendam kan men de auto vrij parkeren en achterlaten. Ook alle IKEA-vestigingen en diverse andere plaatsen zijn Witkar zones, zie hiervoor www.witkar.nl of de app.

Witkar heeft geen maandelijkse kosten, geen eigen risico en is inclusief brandstof en inclusief BTW. Voor korte trips van A naar B van bijv. 5 minuten betaalt men € 1,50. Voor langere ritten betaalt men maximaal het tarief voor 3 uur. Na de eerste 3 uur is het maximum bedrag € 54,- de klant kan de Witkar dan 24 uur gebruiken. Dit is inclusief tot 150 km aan vrije kilometers al naar gelang de ritduur. In de Witkar steden kan men gratis straatparkeren.

Hemmie Kerklingh over het autodelen: “Met Witkar bieden wij 24/7 de gebruiker de meest eerlijke en vrije mobiliteits-oplossing en de meest flexibele aanvulling op de eigen fiets en het OV. Witkar vervangt de tweede of eerste eigen auto.

Edam-Volendam is nu dan ook de volgende stad waar van het free floating deelauto-concept Witkar gebruik gemaakt kan worden voor ritten van A naar B. Hemmie Kerklingh over de uitbreiding: “We zijn momenteel over andere steden in gesprek, ook in het buitenland, waarover binnenkort meer bekend gemaakt zal worden”.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook