Wijnwandeling met 800 deelnemers

Wijnwandeling met 800 deelnemers

Met meer bezoekadressen dan ooit (29) en een record aantal verkochte wijnglazen (800) verliep de Wijnwandeling op vrijdag 21 juli in prima sfeer!

Het waren de wethouders Tuijp, Runderkamp en Schütt die de wandeling openden voor de deur van de Leuke Keuken, waarna de bezoekers hun eigen route volgden. Veel ondernemers hadden naast wijn lekkere hapjes, een leuk cadeautje of een sfeervolle toevoeging. Veel wijnen, verzorgd door slijterij de Stient, werden zeer goed ontvangen door de bezoekers, die doorgaans een keuze moesten maken binnen het grote aanbod deelnemers.

Terwijl de gezelligheid met het uur steeg bleef het vooral een gemoedelijk evenement, met de binnenstad van Edam als mooi decor. Na tienen ontstond in diverse horecagelegenheden een afterparty die voor flink wat drukte zorgde. De organisatie, Ondernemersvereniging Edam, kan terugkijken op een zeer geslaagde avond.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook