Waterlandse poldertocht groeit uit tot groot regionaal wandelevenement

Waterlandse poldertocht groeit uit tot groot regionaal wandelevenement

Voor de Waterlandse Poldertocht zij er meerdere wandelroutes samengesteld van verschillende afstanden. De wandelroutes komen langs de pittoreske dorpjes van Waterland-Oost, zijn inclusief bootovertochten en voeren over weilanden, boerenerven en dijken, die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek.
Het start- en finishpunt in Waterland-Oost is op melkveehouderij Dobber aan de Gouw 18 in Zuiderwoude. Op zondagochtend 15 juli kan er gestart worden tussen 9 en 12 uur, afhankelijk van de te wandelen afstand. Deelnemers schrijven zich eerst in en ontvangen een route- en stempelkaart. Vooraf inschrijven is niet mogelijk. De routes worden aangegeven met routepaaltjes. Bij de finish krijgen de wandelaars bij inlevering van de stempelkaart een mooie herinnering.
Tochtinformatie
Datum: Zondag 15 juli. Afstanden: 7,5; 13 en 20 km, inclusief boottocht.
Inschrijfgeld
Alle afstanden: € 5,-. Kinderen t/m 12 jaar: gratis.

Stempelposten en pauzeplekken
Onderweg treft u een of meerdere stempelposten op de pauzeplekken (afhankelijk van de gekozen wandelafstand). Bij elke pauzeplek is een toilet aanwezig en kunt u terecht voor koffie, thee, iets lekkers erbij en iets fris. De stempelposten van alle routes sluiten om 15 uur, u wordt geacht uiterlijk 16 uur bij de finish te zijn. Onderweg zijn er drie EHBO posten, deze staan aangegeven op de routekaart die u bij de inschrijving ontvangt.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook