VVD zet (verenigings)mensen in het zonnetje!

VVD zet (verenigings)mensen in het zonnetje!

Zaterdagmorgen deelde de VVD Edam-Volendam enkele taarten uit aan mensen die zich op een bijzondere manier inzetten voor de maatschappij. Zo werd het bestuur en de vrijwilligers van Stichting Kaasmarkt Edam geëerd , een evenement dat al ruim 30 jaar zijn meerwaarde voor Edam bewijst!

Een tweede taart ging naar de Zeevangsfanfare; een enthousiaste groep mensen die samen prachtige muziek speelt en op vrijwillige basis deze muziek ten gehore brengt bij de inwoners. Sommige leden zitten al 50 jaar bij de Zeevangsfanfare!

En een laatste taart was er voor Margreet Lenstra en het Oudheidkundig genootschap Qud-Quadyck. Zij zetten zich al decennia belangeloos in om de geschiedenis van Zeevang te beschrijven en in kaart te brengen. Margreet heeft onlangs (weer) een boek geschreven. In dat boek beschrijft ze de periode dat haar vader tijdens de oorlog gedwongen werd door de Duitsers om in een werkkamp in Polen te werken.

Statenlid Esther Rommel prees de inzet en het belang van deze mensen voor onze gemeente.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook