Voor spoedhulp dieren Volendam ’s nachts naar Amsterdam

Als gevolg van onderbezetting worden eigenaren van zieke dieren uit Volendam tussen 23.00 uur en 08.00 uur doorverwezen naar de Spoedkliniek in Amsterdam. Die bevindt zich aan de Isolatorweg 45.
De gezamenlijke dierenartsen uit Volendam en Purmerend schrijven in een brief dat zij zeer regelmatig te kort slaap hebben, wat ten koste dreigt te gaan van de zorg die overdag geboden wordt. Het telefoonnummer van de Spoedkliniek is 020-7400600. Via het antwoordapparaat van de lokale dierenarts uit Volendam wordt u doorverwezen naar dit nummer.

De dierenartspraktijk in Edam kunt u ’s avonds en ’s nachts en in het weekend bereiken via 0299 748 071. Dan krijgt u de dienstdoende dierenarts aan de telefoon. Ook hier kan het zijn dat u wordt doorverwezen naar Amsterdam. Al naar gelang de ernst. “Dat gebeurt in overleg.”
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook