Unieke bedrijfsunits/showrooms/kantoren aan Oosthuizerweg

Unieke bedrijfsunits/showrooms/kantoren aan Oosthuizerweg

Kleinschalig en op ideale zichtlocatie!
Op een mooie zichtlocatie aan de Oosthuizerweg 13a ontwikkelt ’t Gouden Slot Vastgoed vijf kleinschalige bedrijfsunits/kantoren/showrooms op de begane grond, van elk circa 75 m2. Aannemer Johan Rijkenberg van Rijko Bouw BV is enthousiast over de vele mogelijkheden van de units, die als alles volgens plan verloopt eind oktober worden opgeleverd.

“In Edam-Volendam en omgeving zijn veel kleine zelfstandigen, waarvoor deze ruimtes ideaal zijn. Ze zijn te gebruiken als kantoor, showroom of ander soort bedrijfspand. De bestemming is perifere handel,” legt hij uit. Rijkenberg denkt dan aan een boekhoudkantoor, showroom voor een bedrijf in zonneschermen, vloeren, tapijten, sanitair en dergelijke. Maar ook gebruik als praktijkruimte is mogelijk. “Dit soort ruimtes zijn er bijna niet. Gegadigden kunnen één unit nemen van 75 m2 (5 x 15 meter, met een hoogte van 3.40 meter), maar het is ook mogelijk meerdere ruimtes te schakelen.”

Hij benadrukt de ideale ligging aan de Oosthuizerweg in Edam uitkijkend op de rotonde, de kerk en de landerijen, en vlakbij de bushalte. “Je stapt hier voor de deur uit.” Iedere unit krijgt twee eigen parkeerplaatsen. “De verbindingen zijn fantastisch, evenals de uitstraling en de zichtlocatie. Het pand ligt direct naast Multimate. De vijf units worden casco gestuukt opgeleverd, ze hebben elk een zelfstandige ingang, meterkast voor de nutsvoorzieningen, sproeischuimblusser en aansluiting voor toiletvoorziening en pantry,” vertelt de vriendelijke Volendammer.

Mooie uitstraling
De voorgevel van de panden hebben een prachtige representatieve uitstraling met zilverkleurig plaatwerk, antraciet houten kozijnen en grote raampartijen/puien. Alles met politiekeurmerk en van isolatieglas. Half april startte de verbouw en de aannemer verwacht eind oktober te kunnen opleveren. Recent leverde ontwikkelaar ’t Gouden Slot ook al 165 kleine units op in de naaste omgeving. Deze zijn allemaal verkocht aan tevreden klanten. Ook hier was Rijko BV, met acht mensen op de loonlijst, de aannemer.

Voor nadere info en een bezichtiging: Steur Makelaars, Julianaweg 73, Volendam. Tel: 0299-363 634. E-mail: info@steur.nl website: www.steur.nl
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook