Tuinieren aan de Edamse vesting

Tuintjes aan de vesting in Edam heeft weer plek voor mensen die graag een moestuin willen. De tuinen liggen mooi centraal in het hartje van Edam aan de IJe. Er is een pompsysteem aan gelegd door de hele tuin zodat je bij droog weer je tuin kan besproeien. De tuinen zijn verschillend van grote en de huur van de tuin is dan ook verschillend.
Tuinster Karin Weel: “Misschien denken mensen dat is raar een moestuin beginnen in oktober maar het is juist een mooi begin om de tuin goed de winter in te laten gaan. Spitten, bemesten en veel mensen bij ons zetten in oktober hun vroege knoflook en uien.”
Lijkt je het ook leuk om een moestuin te beginnen en je eigen, knoflook, uien, sla, andijvie, spinazie, artisjokken, courgette, paprika, pepers, pompoenen, tomaten, tuinbonen, slabonen en wat al niet meer te telen. Bel dan met Mevrouw Wessels 0299 371531.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook