Theatergroep Flint komt met 'het huwelijk' naar de Breek

Theatergroep Flint komt met 'het huwelijk' naar de Breek

Op donderdag 15 AUGUSTUS is de één na laatste voorstelling van ‘het HUWELIJK’ op de mooie locatie van De Breek Etersheimer Braakweg 5, 1474 MV Oosthuizen. Aanvang is 20.30 uur

Een nieuwe zomer, een fris geluid: 
Vol trots nodigt Theatergroep Flint u uit voor de Hoogmis van HET HUWELIJK. Een lofzang op het geluk dat het huwelijk ons pleegt te bieden. Soms heftig en aangrijpend, maar vaak vol humor en zelfspot, het huwelijk zelf kent immers gelukzalige momenten en grauwe dieptepunten. Maak uw borst maar vast nat, de Huwelijkskaravaan komt eraan!
Nadat we vorig jaar met veel succes de voorstelling ‘Victoria’ hebben hernomen op deze 2 locaties komen we aankomende zomer terug met deze nieuwe voorstelling.

Felix Strategier en Boudewijn Rikmenspoel trekken door het land om de voorstelling “HET HUWELIJK” te spelen. Het gelijknamige gedicht van Willem Elsschot is hiervoor een onuitputtelijke inspiratiebron geweest.

Een koninklijke voorstelling met muziek en poëzie van onder andere Herman de Coninck, Antjie Krog, Slauerhoff, Hans Lodeizen, Ingrid Jonker en Willem Elsschot. En natuurlijk teksten van Rikmenspoel en Strategier zelf.

CD mét boterbriefje!
We hebben te vieren dat er van deze voorstelling ook een CD is gemaakt die na de voorstelling te koop is. Op vertoon van uw eigen boterbriefje krijgt u een flinke korting op de aanschaf van de CD.

Diner
Extra in de Breek is de mogelijkheid voor een gezamenlijk 3 gangen menu. Aanvang diner om 19.00 uur en na afloop komt er ook nog een orkestje. Mis het niet!
Kaarten en meer info via www.theatergroepflint.nl
Ook is het mogelijk te reserveren via de Breek op info@debreek.com

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook