Reuring biedt bruisende festivalmix!

Reuring biedt bruisende festivalmix!

De programmering voor het Reuring Festival staat weer als een huis. Van donderdag 21 t/m zondag 24 juni is het Leeghwaterpark in Purmerend het bruisende festivalhart, maar ook de binnenstad staat bol van de meest uiteenlopende voorstellingen.

Een van de hoogtepunten in het programma Theater op locatie is de theatrale verrassingstocht die op donderdag én vrijdag vanaf 19:15 uur plaatsvindt in de Julianastraat (wél ticket voor kopen!). Verder Vloeistof op het water in het Zwoele Groen, Illustere Figuren in de Nieuwstraat naast Parking Claxonate, Jochem Nooyen in Hema, Dafne Holtland in Boekhandel Het Leesteken, Andries Tunru in Café De Heeren, Lonneke Dort in Brownies & DownieS en De Baron in Lunchroom De Oorsprong.

Straattheater
In het Leeghwaterpark en zaterdag op de straattheaterdag kan genoten worden van internationaal straattheater van hoog niveau voor ieder wat wils met o.a. Mimo Huenchulaf, Shiva Grings, La Mondiale Générale, Compagnie MOBIL, PanGottic en Marco Bonisimo.

3JS en meer op hoofdpodium
De 3JS met band openen op donderdag het hoofdpodium in het Leeghwaterpark. De vrijdagavond staat in het teken van Latin en Salsa met Mariachi Reloaded en Rolf Sanchez & Latin Society op het hoofdpodium. Tijdens de Tribute Night op zaterdagavond brengt de Anouk Tribute Band een ode aan Anouk, The Bruceband een ode aan Bruce Springsteen en de Rootsriders aan Bob Marley.

Reuring Cityslam met Waylon!
De line-up op de slotdag Reuring Cityslam mag er wezen met namen als Maan, Wulf, Waylon en Bizzey. Ook kan er in het Zwoele Groen en in de Dance Arena weer lekker los gegaan worden op een bonte mix aan stijlen van house, hiphop tot smooth R&B.

Reuring Kidz
Na het succes van vorig jaar komen Pip & Pelle en de Fiepbus weer naar de Kidzmiddag op vrijdag. Samba Salad zorgt in het Zwoele Groen voor zomerkriebels en een verplichte stop op deze middag is de Spurd Kidz Funzone!

Foodtrucks
Voor lekkere snacks en een gezonde hap staan op Reuring 2018 verschillende foodtrucks en eetstands op het veld en in het Zwoele Groen.
Zie ook reuring.com.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook