Prachtige muziek en grote namen voor Huis aan het water

Uniek benefietconcert 6 oktober in Edam

Zondagmiddag 6 oktober 2019 om 15.00 uur organiseert Huis aan het Water in de Grote Kerk in Edam een groot Benefietconcert met een divers programma: van klassieke muziek tot wereldmuziek en pop. De kaartjes kosten slecht € 25,- en de opbrengst van het Benefietconcert komt volledig ten goede aan Huis aan het Water, een huis voor iedereen die te maken heeft met kanker.

Fadozangeres Daisy Correia, de ambassadrice van de Portugese fado in Nederland betovert je oren met haar stem. Daisy was een veel belovend pop-rock artieste toen zij de Portugese fado ontdekte en de keuze maakte om voor de fado te gaan. Daisy wordt begeleid door pianist Frank Keizer, die net als Daisy een grote naam heeft opgebouwd ook ver buiten Volendam.

Als het salonorkest RIEN NE VA PLUS speelt komt u helemaal in de stemming. De naam van het orkest, RIEN NE VA PLUS, is niet voor niets ontleend aan het spelen van roulette. In het repertoire herleeft de herinnering aan de trilogie van vroeger: Romantisch - Roemeens - Ragtime.

Bijzonder aan dit concert is dat 3 leden uit één familie optreden. David Kooi heeft als 11-jarige met zijn pianospel al vele prijzen gewonnen. Zijn zus Sterre Kooi, een prachtige mezzo sopraan, wordt door haar vader Jaap Kooi op de piano begeleid. 

Een gelegenheids-strijktrio treedt op bestaande uit de in New York geboren violiste Emi Ohi Resnick , de al even internationale Israëlische/Nederlandse celliste Timora Rosler en gecompleteerd door Joris van Rijn, vaste violist van het Ruysdaelkwartet.

Margriet Eshuijs, met haar lange carrière, startend in de popmuziek en verder uitgebouwd, horen wij haar nu samen met haar PopUp koor.

Het belooft een prachtige afwisselende middag te worden.

Locatie: Grote Kerk, Edam
Tijd: 15:00 – 17:15 uur

Kaarten à € 25 zijn Online, bij Huis aan het Water en de volgende verkoopadressen verkrijgbaar:
Edam: VVV,  De Kast.  Volendam: VVV, De Stunt, CéPéTelecom.  Oosthuizen:  Leniemienie.
www.stichtinghuisaanhetwater.nl

Meer informatie en over het programma leest u op https://www.stichtinghuisaanhetwater.nl/steun-ons/benefietconcert-oktober/
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook