Parkinson Café

In juni is er weer een bijeenkomst van Parkinson Café Waterland met als thema: heup airbag bij Parkinson - met Freek Dix.

De heup airbag van Wolk is een nieuwe bescherming voor senioren met een verhoogd risico op vallen. Het is een band die onder de kleding wordt gedragen. Wanneer iemand valt blaast het zich op en beschermt de heup tegen letsel. Freek Dix demonstreert de heup airbag.

Maandag 17 juni 2019 van 16:00 -17:30 uur, zaal open vanaf 15:45 uur
Bijdrage: € 2,- (inclusief 2x koffie/thee). Adres: De Zorgcirkel, locatie Novawhere. Zaal Het binnenhof. Prof. Mr. P.J. Oudlaan 1 Purmerend.


 
Parkinson Café

Het Parkinson Café Purmerend (Waterland) is iedere 2e maandag van de maand, behalve in juli, augustus en december, een ontmoetingsplaats voor mensen met de ziekte van Parkinson(ismen), hun partner, familie, mantelzorgers en andere belangstellenden.

Op 11 maart is het thema van de bijeenkomst: Bemiddeling WMO bij Parkinson.
Tijd: 16.00 uur tot 17.30 uur (zaal open: vanaf 15.45 uur). Eigen bijdrage: € 2,- inclusief 2x koffie/thee.
De Zorgcirkel, locatie Novawhere, Zaal Het Binnenhof. Prof. Mr. P.J. Oudlaan 1, Purmerend.
 
Parkinson Café

In februari is er weer een bijeenkomst van Parkinson Café Purmerend (Waterland) met als thema: Rouwverwerking bij Parkinson.

Rudy Nobel en Marja Kragten zijn respectievelijk secretaris en algemeen lid van het bestuur van Stichting Luctus. De stichting houdt zich bezig met verlies- en rouwbegeleiding.  Rudy en Marja komen vertellen wanneer een rouwproces kan optreden en wat de meest voorkomende fasen in een rouwproces zijn.

Maandag 11 februari 2019 van 16:00 -17:30 uur, zaal open vanaf 15:45 uur.
Bijdrage: € 2,- (inclusief 2x koffie/thee). Adres: De Zorgcirkel, locatie Novawhere. Zaal Het binnenhof. Prof. Mr. P.J. Oudlaan 1 Purmerend.
Informatie: parkinsoncafepurmerend.nl; info@parkinsoncafepurmerend.nl

 
Parkinson Café

Maandag 14 januari is alweer de eerste bijeenkomst van Parkinson Café Purmerend (Waterland) van 2019 met als thema: De Kwis met aansluitend nieuwjaarsreceptie en zangkoor Sing.

Agnes Kauffman is in Heel Europa gestart met een nieuw ouderenkoor genaamd “Sing”. Het koor is 22 september 2018 begonnen en nog steeds komen er nieuwe zangers bij!  Het genre dat het koor zingt is populaire en (licht) klassieke muziek.

Maandag 14  januari 2019 van 16:00 -17:30 uur, zaal open vanaf 15:45 uur
Bijdrage: € 2,- (inclusief 2x koffie/thee)

Adres: De Zorgcirkel, locatie Novawhere. Zaal Het binnenhof. Prof. Mr. P.J. Oudlaan 1 Purmerend.
Parkinson Café

Maandag 14 mei is er weer een bijeenkomst van Parkinson Café Purmerend (Waterland) met als thema: Slaapstoornissen bij Parkinson. Met Koen Gilissen, Parkinson verpleegkundig en slaaptherapeut.
Aanvang 16:00 -17:30 uur, zaal open vanaf 15:45 uur Bijdrage: € 2,- (inclusief 2x koffie/thee). Adres: De Zorgcirkel, locatie Novawhere Zaal Het binnenhof Prof. Mr. P.J. Oudlaan 1 1444 HT   Purmerend.
Parkinson Café

Na twee maanden zomerstop is er maandag 11 september weer een bijeenkomst van het Parkinson Café Waterland met als thema: Stress en Parkinson.
Kees Vermunt is vrijwilliger bij Parkinson Café Amsterdam en met zijn adviesbureau Dwarsligger.info ondersteunt hij mensen om weer regie te nemen over hun leven/werk. Samen Met Koen Lucas schreef Kees Vermunt het boek ‘Parkinson & Stress’. Vandaag legt hij uit wat neuro linguïstisch programmeren is.
Maandag 11 september van 16:00 - 17:30 uur. Bijdrage koffie en thee: 2 euro, inclusief 2x koffie/thee. De Zorgcirkel, locatie Novawhere, Prof. Mr. P.J. Oudlaan Purmerend.
Parkinson café

Maandag 14 maart vindt er weer een regionaal Parkinson café plaats. Uitgenodigd zijn twee mensen die beiden een DBS operatie hebben ondergaan. Zij willen hun ervaringen betreffende de selectie, de operatie en de nazorg met u delen.
Miranda Postma, verpleegkundig specialist neurologische bewegingsstoornissen in het AMC, legt uit wat DBS is en ondersteunt de heren bij beantwoording van vragen.
Maandag 14 maart 2016 van 16:00 - 17:30 uur. Bijdrage koffie en thee: 2 euro, inclusief 2x koffie/thee. Adres:  De Zorgcirkel, locatie Novawhere, Zaal Het Binnenhof, Prof. Mr. P.J. Oudlaan 1 Purmerend.
www.parkinson-vereniging.nl
Parkinson café

Na een maand afwezigheid gaat in het nieuwe jaar op 12 januari het Parkinson café Waterland/Purmerend weer van start met: “Vermoeidheidsklachten bij Parkinson”.
-
Parkinson patiënten zijn gauw vermoeid wat van invloed is op de kwaliteit van het leven. Mariëtte Kuipers, fysiotherapeut gespecialiseerd in Parkinson en Rosan Pitstra, ergotherapeute, komen vertellen wat we kunnen doen om de vermoeidheid te verminderen.
Na de pauze vieren we het nieuwe jaar met een drankje en een hapje, muzikaal omlijst met zeemansliederen door de “4tuoze Matroze”.

Maandag 12 januari 2015   16:00 -17:30 , zaal open vanaf 15:45. Bijdrage koffie en thee: € 2,-
Adres: De Zorgcirkel, locatie Novawhere. Prof. Mr. P.J. Oudlaan 1 Purmerend.

Meer informatie:
www.parkinson-vereniging.nl  www.parkinsoncafe.nl  info@parkinsoncafe.nl
06-51502860, 06-27061166, (vrijdagen tussen 13:00-14:00).
Parkinson Café

Voor personen met de ziekte van Parkinson worden er bijeenkomsten gehouden waar uw partner en andere belangstellenden ook welkom zijn. De bijeenkomsten vinden plaats op iedere 2e maandag van de maand in Purmerend, behalve niet in juli, augustus en december. Bij iedere bijeenkomst komt er iemand spreken over allerlei onderwerpen.

De sprekers kunnen o.a. zijn een neuroloog, fysiotherapeut, apotheker enz. De bijeenkomsten beginnen om 16.00 uur en duren tot 17.30 uur en de kosten bedragen € 2,- incl. koffie of thee. U dient zich vooraf aan te melden. De bijeenkomsten worden gehouden in Purmerend bij De Zorgcirkel, lokatie Novawhere in zaal het Binnenhof, Prof. Mr. P.J. Oudlaan 1. Sprekers die komen zijn op 13 januari, Gea van Straaten met in beweging door muziek met parkinson, 10 februari, mr. L. Verhagen de notaris vertelt. Meer info en het programma voor de komende maanden vind u op www.parkinsoncafe.nl of via info@parkisoncafe.nl.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook