Parkinson Café

Maandag 14 mei is er weer een bijeenkomst van Parkinson Café Purmerend (Waterland) met als thema: Slaapstoornissen bij Parkinson. Met Koen Gilissen, Parkinson verpleegkundig en slaaptherapeut.
Aanvang 16:00 -17:30 uur, zaal open vanaf 15:45 uur Bijdrage: € 2,- (inclusief 2x koffie/thee). Adres: De Zorgcirkel, locatie Novawhere Zaal Het binnenhof Prof. Mr. P.J. Oudlaan 1 1444 HT   Purmerend.
Parkinson Café

Na twee maanden zomerstop is er maandag 11 september weer een bijeenkomst van het Parkinson Café Waterland met als thema: Stress en Parkinson.
Kees Vermunt is vrijwilliger bij Parkinson Café Amsterdam en met zijn adviesbureau Dwarsligger.info ondersteunt hij mensen om weer regie te nemen over hun leven/werk. Samen Met Koen Lucas schreef Kees Vermunt het boek ‘Parkinson & Stress’. Vandaag legt hij uit wat neuro linguïstisch programmeren is.
Maandag 11 september van 16:00 - 17:30 uur. Bijdrage koffie en thee: 2 euro, inclusief 2x koffie/thee. De Zorgcirkel, locatie Novawhere, Prof. Mr. P.J. Oudlaan Purmerend.
Parkinson café

Maandag 14 maart vindt er weer een regionaal Parkinson café plaats. Uitgenodigd zijn twee mensen die beiden een DBS operatie hebben ondergaan. Zij willen hun ervaringen betreffende de selectie, de operatie en de nazorg met u delen.
Miranda Postma, verpleegkundig specialist neurologische bewegingsstoornissen in het AMC, legt uit wat DBS is en ondersteunt de heren bij beantwoording van vragen.
Maandag 14 maart 2016 van 16:00 - 17:30 uur. Bijdrage koffie en thee: 2 euro, inclusief 2x koffie/thee. Adres:  De Zorgcirkel, locatie Novawhere, Zaal Het Binnenhof, Prof. Mr. P.J. Oudlaan 1 Purmerend.
www.parkinson-vereniging.nl
Parkinson café

Na een maand afwezigheid gaat in het nieuwe jaar op 12 januari het Parkinson café Waterland/Purmerend weer van start met: “Vermoeidheidsklachten bij Parkinson”.
-
Parkinson patiënten zijn gauw vermoeid wat van invloed is op de kwaliteit van het leven. Mariëtte Kuipers, fysiotherapeut gespecialiseerd in Parkinson en Rosan Pitstra, ergotherapeute, komen vertellen wat we kunnen doen om de vermoeidheid te verminderen.
Na de pauze vieren we het nieuwe jaar met een drankje en een hapje, muzikaal omlijst met zeemansliederen door de “4tuoze Matroze”.

Maandag 12 januari 2015   16:00 -17:30 , zaal open vanaf 15:45. Bijdrage koffie en thee: € 2,-
Adres: De Zorgcirkel, locatie Novawhere. Prof. Mr. P.J. Oudlaan 1 Purmerend.

Meer informatie:
www.parkinson-vereniging.nl  www.parkinsoncafe.nl  info@parkinsoncafe.nl
06-51502860, 06-27061166, (vrijdagen tussen 13:00-14:00).
Parkinson Café

Voor personen met de ziekte van Parkinson worden er bijeenkomsten gehouden waar uw partner en andere belangstellenden ook welkom zijn. De bijeenkomsten vinden plaats op iedere 2e maandag van de maand in Purmerend, behalve niet in juli, augustus en december. Bij iedere bijeenkomst komt er iemand spreken over allerlei onderwerpen.

De sprekers kunnen o.a. zijn een neuroloog, fysiotherapeut, apotheker enz. De bijeenkomsten beginnen om 16.00 uur en duren tot 17.30 uur en de kosten bedragen € 2,- incl. koffie of thee. U dient zich vooraf aan te melden. De bijeenkomsten worden gehouden in Purmerend bij De Zorgcirkel, lokatie Novawhere in zaal het Binnenhof, Prof. Mr. P.J. Oudlaan 1. Sprekers die komen zijn op 13 januari, Gea van Straaten met in beweging door muziek met parkinson, 10 februari, mr. L. Verhagen de notaris vertelt. Meer info en het programma voor de komende maanden vind u op www.parkinsoncafe.nl of via info@parkisoncafe.nl.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook