Op zaterdag 15 juni is er weer een weggeefdag in buurthuis de Singel.

Weggeefwinkel 15 juni: geen kinderwagens en kinderen onder de 4 jaar meer 

De weggeefdagen zijn inmiddels een bekend fenomeen geworden in onze gemeente en de organisatie is dan ook tevreden dat zij elke keer zoveel mensen blij mogen maken. “We zitten echter ook aan het maximaal aantal mensen dat we binnen kunnen laten, we merken dat het, vooral in het begin erg druk is.”

Om ervoor te zorgen dat het voor iedereen plezierig winkelen blijft,  is besloten om vanaf de volgende weggeefdag (15 juni) geen kinderwagens meer binnen te laten. “Ook willen we jullie vragen om geen kinderen onder de 4 jaar meer mee te nemen.”

De Weggeefwinkel is open van 14.00 tot 15.30 uur. Daarnaast worden er wekelijks grotere spullen verloot op de facebooksite. Nicola Offergelt: “Voor degenen die geen Facebook hebben of willen, doen we een proef met een appgroep, waardoor je ook zonder Facebook mee kunt doen met de verlotingen. Heb je interesse hiervoor, dan kun je een appje sturen naar het mobiele nr. van de weggeefwinkel: 0612583049. Je wordt dan aan de appgroep 'verlotingen' toegevoegd.”

Tot slot: Goede spullen die niet vies of kapot zijn, kunt u brengen naar Jan Hoeckstraat 7. Grotere artikelen kunt u ook zelf aanbieden via onze facebookpagina. De vrijwilligers hopen u weer te mogen verwelkomen!
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook