Moorddadig goed Bosvolkkamp!

Moorddadig goed Bosvolkkamp!

De jaarlijkse editie van het alom bekende Bosvolkkamp was wederom een enorm succes! De vrijwillige leiding, waaronder een zestal nieuwkomers, heeft er voor de 94 deelnemers weer een waar spektakel van gemaakt. Het gehele kamp stond dit jaar in het teken van het Wilde Westen en zat bomvol leuke, spannende en bovenal doldwaze activiteiten!

Speciaal in het thema was er door de leiding een moordspel georganiseerd, dat als een bloederige rode draad de week in zijn greep nam. De eerste dag werden de kinderen verwelkomd door de familie Hickup; ‘Big Buck’ Bill (eigenaar van de ranch waar de kinderen deze week zouden verblijven en zeer vermogend), Miss Penny (de vrouw van Bill, verzot op paarden en mooie spulletjes), de kinderen Davy ‘Kroket’ (nogal lui en schietgraag aangelegd) en ‘Darling’ Clementien (het lievelingetje van pa en ma).

Daarnaast maakten de kinderen kennis met de lokale barkeeper (Averell), Joe ‘diggety’ Dalton de doodgraver en Billy-Joe-Jim-Bob de dorpsgek. Het beloofde een fantastische week te worden op de ranch. Maar, wat wil het geval… zondagavond laat werden de kinderen opgeschrikt door een luid gegil, waarop alle kinderen hun tenten uit spurtten en ‘Big Buck’ Bill dood aantroffen samen met de dorpsgek die claimde het lijk te hebben gevonden. Het speuren naar de moordenaar kon beginnen. Gelukkig kregen de kinderen hulp van de sheriff (Wyatt Burp) en zijn deputy (‘Good golly’ Miss Molly Malone).

Gelukkig hebben we de foto’s nog
Nieuwsgierig geworden naar hoe het uiteindelijk is afgelopen? Het hele avontuur kunt u, met alle (duizenden!) foto’s van de activiteiten, de verhalen van de leiding en de kinderen volgen op de Facebook-pagina van Bosvolkkamp. U vindt de link op www.bosvolk.nl. Op deze site vindt u ook alle andere informatie over de stichting en de activiteiten die Bosvolk uitvoert en ondersteunt. Ook kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief om nooit meer iets te hoeven missen!

Damslag bedankt!
Naast de vele vrijwilligers die het jaarlijkse kamp realiseren, heeft ook dit jaar Stichting Damslag weer een flinke spreekwoordelijke duit in het zakje gedaan. Damslag heeft het mogelijk gemaakt dat Bosvolk een nieuwe professionele geluidsinstallatie heeft kunnen aanschaffen en daar is de hele week goed gebruik van gemaakt! De ochtendgymnastiek werd muzikaal ondersteund, de bonte avond verliep hierdoor vlekkeloos, we hebben een heuse bioscoop met perfect geluid kunnen bouwen, het muziekje op de achtergrond was heel fijn! Daarom Damslag Bedankt!

Tieners ook welkom bij Bosvolk
Naast het Bosvolkkamp voor kinderen van 6 t/m 12 jaar organiseert Bosvolk ook jaarlijks een kamp voor de iets oudere kinderen. Namelijk ZipP-kamp! Een weekend op pad met tieners tot 16 jaar onder leiding van de leukste leiding die je uiteraard nog kent van Bosvolkkamp. Dus, mag je niet meer mee op Bosvolkkamp? Niet getreurd, ga mee met ZipP!

Wil je erbij horen? Dat kan!
Bosvolk is op dit moment hard op zoek naar vrijwilligers die op woensdagavond willen helpen met het organiseren en uitvoeren van Bosvolkactiviteiten. Dit zijn de meest uiteenlopende activiteiten. Van koken en bakken tot dans en toneel en van spelletjes en speurtochten tot knutselen. Deze activiteiten vinden plaats in de Singel en zijn van 18:30 tot 20:00 uur. Interesse? Stuur een mailtje met je motivatie naar info@bosvolk.nl. Oh ja, een Bosvolknaam krijg je natuurlijk pas na een stevige ontgroening op het Bosvolkkamp.


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook