Klank van jasmijn, optredens met gedichten en muziek in Edam

Klank van jasmijn, optredens met gedichten en muziek in Edam

Op zondagmiddag 11 maart presenteert Frouwkje Zwanenburg haar nieuwe bundel Klank van jasmijn bij Mei Ling Sieraden, Prinsenstraat 10 in Edam. Violist Frank Heerze zal haar daarbij muzikaal begeleiden.

De gedichten in haar bundel gaan over haar jeugd en met name over de moeizame relatie met haar moeder die tenslotte uit haar leven wegglijdt. Maar ook over liefde, vriendschap, over haar familie en over haar verlangen naar een kind. Omdat dit optreden al is volgeboekt staat er voor zondagmiddag 8 april een tweede optreden gepland bij Mei Ling Sieraden. Dan zal Frans Wytema haar op de cello begeleiden. Voor dat optreden zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

De deur gaat open om 14.30 uur, het optreden begint om 15.00 uur, met ervoor en erna wat te drinken en te eten. Reserveren via roosvenster@planet.nl. Voor een overzicht van alle optredens van Frouwkje met Klank van jasmijn, zie www.roosvenster.nl. 

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook