Kijken en meedoen bij La-Danse

Kijken en meedoen bij La-Danse

De laatste lesweken van dit seizoen van La-Danse school voor ballet en beweging zijn aangebroken. Aan het einde van het jaar stelt La-Danse haar lessen altijd open voor publiek. In de week van 18 tm 22 juni mag iedereen naar de lessen komen kijken. In de week van  25 t/m 29 juni Doe mee week!!!!  gratis proeflessen voor iedereen. Tijdens deze weken kunt u alle informatie krijgen over de lessen van het volgende seizoen.

Aansluitend aan het seizoen wordt er de hele zomer kracht en fit lessen gegeven. Dinsdag 20.30-21.30 uur en donderdag 20.30-21.30 uur.

Dit zijn inlooplessen. Je betaalt dan een losse les (7,50) Kom je twee keer per week dan betaal je voor je tweede les 5,00. Deze lessen zijn ook voor mensen die geen leerling zijn van La-Danse.
In de kracht en fit lessen wordt een totale kracht- en conditietraining gegeven met het beste uit allerlei verschillende trainingsvormen. Een zeer doeltreffende training op leuke muziek.
U kunt zich voor deze lessen opgeven via een online intekenlijst. Informatie hierover vind u op de website: www.la-danse.nl

Salsa
Het nieuwe blok Salsa zal weer in september starten.
De salsa lessen worden gegeven door Anouk Lagerburg.
Er draaien nu twee enthousiaste groepen op twee niveaus. Bij genoeg aanmeldingen zal er in september weer een beginners cursus starten. Je kan je opgeven door een email te sturen naar info@la-danse.nl

Ouder-kind yoga
Zondag 8 juli organiseert La-Danse ouder-kind yoga.
Deze ouder en kind Yoga workshop is een mooie intense ervaring voor jullie allebei. Door de drukte van alle dag schiet persoonlijke aandacht er nog wel eens bij in. In deze workshop ben je een uur lang op elkaar ingespeeld. Lekker samen actief zijn én ontspannen, zelf ook weer even kind zijn, ideeën opdoen voor oefeningen die thuis ook fijn zijn om te doen, een moment van bewust aandacht hebben voor elkaar.

Tijdens de peuter/ kleuterles maken we gebruik van mooie prentenboeken. Voor de wat oudere kinderen werken we met een thema.
Een les kent een vaste opbouw: Na de opwarming duiken we in het verhaal en gaan we op avontuur waarbij we spelenderwijs verschillende  yogahoudingen ontdekken.
Het leuke is dat mama/papa of oma/opa met ons meedoet, op die manier kunnen de oefeningen van de les thuis verder opgenomen worden.
Na inspanning komt ontspanning: even heerlijk relaxen tijdens een massagemomentje, over de kleding heen, om nadien samen te luisteren naar een zacht muziekje!

Zondag 8 juli van 10-00-11.00 uur (3-6 jaar) en van 11.00-12.00 uur (6-12 jaar).

Kinderyoga
Vanaf september starten we ook weer met een nieuw blok kinderyoga. De lessen worden gegeven door Jaqueline Huiberts. Kinderyoga maakt kinderen bewust van hun lichaam en hoe het functioneert. De spieren worden sterker en er wordt gewerkt aan kracht en soepelheid. Ontspannen vergroot je aandachts- en concentratievermogen.
Vrijdag 16.00-17.00 uur (3-6 jaar) en 17.00-18.00 (6-12 jaar).

Jubileumjaar
2019 wordt een jubileumjaar voor La-Danse. Iris Oosterhof is dan 25 jaar geleden de balletschool gestart op de Achterhaven in Edam. Eerst met een paar kleine groepjes op dinsdagmiddag. In 25 jaar is de balletschool flink gegroeid. Iris geeft 5 dagen in de week lessen in kleuterballet, klassiek ballet, streetdance, moderne dans, kracht en fit trainingen en zijn de lessen nu uitgebreid met salsa en kinderyoga. Lessen voor alle leeftijden en op vele niveaus. Regelmatig worden leerlingen van La-Danse aangenomen op dansacademies. La-Danse biedt meerdere goede technische lessen voor diegene die audities willen gaan doen voor een theater/dansopleiding.

2019 Voorstellingsjaar, Schouwburg Het Park
Om het jubileumjaar extra te vieren wordt er weer een leerlingenvoorstelling georganiseerd.
Na een flink aantal keren in Theater de Purmaryn te hebben gedanst zijn we nu in onderhandeling met Schouwburg het Park in Hoorn. Naar alle waarschijnlijkheid dansen we daar in 2019 onze jubileumvoorstelling. Iris Oosterhof `We zijn erg trots dat we juist in dit jaar een stapje verder kunnen gaan naar een nog mooier en groter theater met meer mogelijkheden om een prachtige dansvoorstelling neer te zetten. Voor iedereen die zich voor het nieuwe seizoen opgeeft is het mogelijk om aan deze voorstelling mee te doen.´
U vindt La-Danse op de Achterhaven 87a in Edam info@la-danse.nl  371 937. Lesrooster www.la-danse.nl
Kijken en meedoen bij La Danse

De laatste lesweken van dit seizoen van La-Danse school voor ballet en beweging zijn aangebroken. Aan het einde van het jaar stelt La-Danse haar lessen altijd open voor publiek. Zo ook dit jaar. In de week van 26 tot en met 30 juni mag iedereen naar de lessen komen kijken en of gratis mee doen en kan men informatie over de lessen krijgen. Voor lesroosters of eventuele vragen kunt u terecht op info@la-danse.nl

Zomercursus
Aansluitend aan het seizoen wordt er de hele zomer kracht en fit lessen gegeven
Dinsdag van 20.30-21.30 uur en op donderdag van 20.30-21.30 uur.

Dit zijn inlooplessen. Je betaalt dan een losse les (€ 7,50) Kom je twee keer per week dan betaal je voor je tweede les € 5,- Deze lessen zijn ook voor mensen die geen leerling zijn van de La-Danse. Men kan op deze manier vrijblijvend kennismaken met de balletschool. Of toch in shape en conditie blijven tijdens de zomerstop van vele sportclubs.
In de kracht en fit lessen wordt een totale kracht en conditie training gegeven met het beste uit allerlei verschillende trainingsvormen. een zeer doeltreffende training op leuke muziek.
U kunt zicht voor deze lessen opgeven via een online intekenlijst.
Informatie hierover vind u op de website: www.la-danse.nl of op de facebookpagina https://www.facebook.com/ladanseedam/

Salsa
Het nieuwe blok Salsa zal weer in september starten.
Afgelopen seizoen zijn de salsa lessen gestart die worden gegeven door Anouk Lagerburg.
Er draaien nu twee enthousiaste groepen op twee niveaus. Bij genoeg aanmeldingen zal er in september weer een beginners cursus starten. Je kan je opgeven door een email te sturen naar info@la-danse.nl

U vindt La-Danse op de Achterhaven 87a in Edam info@la-danse.nl  371 937.

 
Kijken en meedoen bij La Danse

Kijken en meedoen bij La Danse

De laatste lesweken van dit seizoen van La Danse school voor ballet en beweging uit Edam zijn aangebroken. Aan het einde van het jaar stelt La Danse haar lessen altijd open voor publiek. Zo ook dit jaar. In de week van 16 t/m 20 juni mag iedereen naar de lessen komen kijken. De leerlingen zullen in een les laten zien wat ze het afgelopen jaar geleerd hebben en kan men informatie over de lessen krijgen. Voor het lesrooster of eventuele vragen kunt u terecht op info@la-danse.nl

Flashmob
Een groot succes waren de onverwachte optredens van La Danse tijdens Kunstzinnig Edam dit jaar. La Danse bracht 5 keer een flashmob. Doordat deze niet in de programmering vermeld stonden werd het publiek verrast met een onverwachte dansact.. Deze mini show was een kleine samenvatting van de grote voorstelling afgelopen jaar in Theater de Purmaryn. La Danse onderscheidt zich met deze voorstellingen. La Danse heeft al 8 grote voorstellingen op haar naam staan. Met ruim 180 leerlingen wordt een zeer gevarieerde voorstelling gemaakt met verschillende soorten dans. Het spektakel wordt iedere keer groter, zo werd er de laatste keer veel life muziek, zang en filmbeelden aan toegevoegd.

Daarnaast zijn er geregeld kleinere optredens voor de leerlingen zoals tijdens evenementen in Edam. Maar ook wordt de balletschool steeds vaker uitgenodigd voor evenementen buiten Edam zoals afgelopen jaar tijdens Kunst om het lijf, en straatfestivals in De Rijp en Monnickendam. Zaterdag 14 juni waren de dansers ook weer van de partij tijdens Samenloop voor hoop met streetdance en moderne dans.

Docent Iris Oosterhof is afgestudeerd aan de HBO opleiding docent theaterdans. Haar hoofdvakken zijn klassiek ballet, moderne dans en jazz. De afgelopen jaren heeft ze zich gespecialiseerd in streetdance. Ze heeft ondertussen bijna 20 jaar ervaring en maakt alle choreografieen zelf.

Met name door de klassieke lessen op hoog niveau die de basis zijn voor iedere dansvorm, worden er ieder jaar leerlingen van La danse aangenomen op een dansacademie.

Moderne Dans
Nieuw waren de moderne lessen dit jaar. Volgend seizoen zullen deze lessen ook weer doorgaan. De lessen worden steeds als blokken tussen de vakanties aangeboden en verplichten niet tot lidmaatschap van de balletschool. Op deze manier kan iedereen vrijblijvend kennismaken met deze dansvorm. Met name door het  tv programma So you think you can dance is deze dansvorm zeer populair geworden.

Vrienden doe mee week
Wederom is er dit jaar de vrienden doe mee week. In de laatste lesweek mogen alle leerlingen iemand meenemen die het leuk vindt om een keer een les mee te doen. Maar is ook bedoeld voor mensen met interesse voor de balletschool.

Dit zal plaatsvinden van 23 t/m 27 juni.

Zomercursus
Aansluitend aan het seizoen zal er in de zomer nog 3 weken zomercursus gegeven worden.

Op 1 en  3 juli en van 19 tm 28 augustus wordt er iedere dinsdag en donderdag een Streetdance en een Kracht en fit les gegeven worden.

 

Dinsdag        19.30-20.30 Streetdance v.a 14 jr

                        20.30-21.30 Kracht en fit  v.a 16 jr

Donderdag:  20.30-21.30 Kracht en fit  v.a 16 jr

 

Dit zijn inlooplessen. Je betaald dan een losse les (eur 7,00) Kom je twee keer per week of vaker betaal je voor je volgende les maar EUR 5,00 Deze lessen zijn ook voor mensen die geen leerling zijn van de balletschool. In deze lessen kan iedereen  vrijblijvend kennis maken met La Danse.

In de streetdanceles wordt iedere week een nieuwe choreo gegeven dus men kan altijd aansluiten.

In de kracht en fit lessen wordt een totale kracht en conditie training gegeven met het beste uit allerlei verschillende trainingsvormen. Een zeer doeltreffende training, op leuke muziek.

 

U vindt La Danse school voor ballet en beweging aan de Achterhaven 87a in Edam

info@la-danse.nl   0299 371937

 

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook