Inspiratiedag De Zorgcirkel op 13 december

Maak kennis met leren en werken in één

De Zorgcirkel wil op 13 december iedereen uit de regio Edam-Volendam ontmoeten die interesse heeft om (weer) te werken in de zorg. Op een speciale Inspiratiedag kunnen geïnteresseerden hun kansen verkennen bij De Zorgcirkel. Zij maken kennis met werken en leren in één. De opleiding start medio maart 2019 en vindt plaats op zorgcirkellocaties in de regio Edam-Volendam. Het werk/leertraject leidt op tot zorgprofessional op niveau 2, 3 en 4. Instroomniveau is afhankelijk van de vooropleiding.

Bijeenkomst in Volendam
Donderdag 13 december van 10.00 tot 14.30 uur bij De Zorgcirkel, locatie Sint Nicolaashof, Sint Nicolaashof 1, 1131 GR Volendam. Na een leuke dag bepalen de kandidaten of zij willen solliciteren. Aanmelding is vrijblijvend en kan via m.kerssens@zorgcirkel.com onder vermelding van Inspiratiedag Edam-Volendam.

Zij-instromers
In andere regio’s is al succes geboekt met opleidingen voor zij-instroom. Zij-instromers brengen jarenlange werk- en levenservaring mee, wat medewerkers én cliënten ten goede komt. Zij zijn ook nodig om te zorgen dat er voldoende medewerkers zijn in de ouderenzorg om liefdevolle aandacht en professionele zorg te blijven bieden. Thuis of in één van de zorgcentra van De Zorgcirkel. We hopen op een hele grote opkomst.

Meer informatie over de dag kunt u krijgen bij Mirjam Kerssens, HRM Adviseur en bereikbaar op 06 47321377.

Maak kennis met een aantal zorgprofessionals van De Zorgcirkel op de site www.ontdekdezorg.nl van het ministerie van VWS.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook