Inschrijven jeugdschaatsen bij IJsclub Volendam gestart!

Inschrijven jeugdschaatsen bij IJsclub Volendam gestart!

Weet u nog? De laatste winter... er was eíndelijk weer natuurijs. Hoewel de harde wind
deels roet in het eten gooide, kon er toch geschaatst worden. Op de ijsbaan in Volendam zag de organisatie vele kinderen die ook jeugdschaats lessen volgden voorbij komen op het ijs. Wat een fantastisch gezicht. En dat is natuurlijk waarvoor we het doen. Het leren van goed zelfstandig kunnen schaatsen. 17 lessen, onder het toeziend oog van zeer ervaren en gedreven train(st)ers. Welke op hun beurt weer zijn gecoachte door een professionele schaatser.

17 lessen vol vakkundigheid en heel veel geweldige evenementen. Zoals de Sint op het ijs, de
Elfstedentocht, de jagermeestertocht en jeugdwedstrijden. Ruim tachtig vrijwilligers die er de grootste zorg voor dragen uw en onze kinderen die 17 lessen al dat plezier en schaatsvaardigheid  mee te geven. Maar de allerbelangrijksten zijn natuurlijk de kinderen zelf. Zij zijn degenen die het jeugdschaatsen tot het allerleukste sportieve jeugdevent in onze gemeente maken!

Het lesgeld is net als voorgaande jaren vast gesteld op € 125,-. Inbegrepen zijn hiertoe de busreizen heen en terug, de wereldberoemde oranje muts, schaatsles, toegang tot het ijs en natuurlijk het felbegeerde schaatsdiploma.
Een inschrijfformulier kunt u aanvragen via onze website (contact jeugdschaatsen), uiteraard is een aanvraag via facebook ook prima.
Zie ook www.ijsclubvolendam.nl

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook