Geslaagd feest bij Kindercentrum Edam-Volendam

Een echt dierenfeest bij het Kindercentrum Edam-Volendam. Recent werd een open dag georganiseerd, waarbij geld werd opgehaald voor De Dierenbescherming.  Er is ruim 1500 euro opgehaald, wat een geweldig bedrag!

Samen met de kinderen is dit goede doel gekozen en samen zijn er allerlei manieren bedacht om geld in te zamelen. Het was een feestelijk programma voor kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen was welkom. Er waren verschillende activiteiten, waarbij geld opgehaald werd. Zo hadden de kinderen prachtige kunstwerken gemaakt die zij verkochten. En tijdens de loterij werden er prijzen verloot die beschikbaar waren gesteld door diverse lokale ondernemers! Ook De Dierenbescherming was aanwezig. Zij vertelden over het werk dat zij dagelijks doen.

Meerdere doelgroepen
In het kindercentrum in Edam biedt Berend Botje dagopvang, peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang. Het kleurrijke en ruim opgezette pand, bestemd voor kinderen van 0 tot 13 jaar, daagt ze op allerlei manieren uit om te ontdekken en te leren. De grote buitenspeelplaats biedt volop mogelijkheden om lekker buiten te spelen.

Open dag gemist?
Heb je de open dag bij gemist en ben je nieuwsgierig naar Kindercentrum Edam-Volendam aan de Keetzijde 18a in Edam? Kom dan langs tijdens de wekelijkse inloopochtend op elke vrijdag tussen 9:30 en 11:00 uur of bel voor een persoonlijke afspraak.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook