Gea Karhof en Nan Mulder exposeren 100 werken in China

Gea Karhof en Nan Mulder exposeren 100 werken in China

Ruim twee jaar geleden werd het werk van de twee Edamse kunstenaars in een groepstentoonstelling getoond in China in een galerie voor internationale grafiek nabij Beijing. Zij bezochten de galerie en werden bij die gelegenheid uitgenodigd voor een grote gezamenlijke presentatie met honderd kunstwerken.

Deze zijn inmiddels verstuurd. Het werk werd zorgelijk lang vastgehouden bij de douane maar is gelukkig nu aangekomen. Momenteel wordt alles ingelijst in China en op 18 mei wordt de tentoonstelling geopend.

De ambassadeur en de cultureel attaché hebben toegezegd te komen kijken.
Ook is er contact met de Edammer Willem van der Nes die werkzaam is bij de vestiging van Boon in Beijing en daar tevens voorzitter is van de Nederlandse vereniging.
Begin juni hopen beiden, na nog een bezoek gebracht te hebben aan een grafiekmuseum in Zuid-China en aan grafische ateliers in Guanlan weer terug te zijn met mooie verhalen.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook