Finalist Trimaran Tweede Kerstdag op tv

Finalist Trimaran Tweede Kerstdag op tv

Spetterend optreden van groep 8b van de Trimaran in de Grootste Schoolband van Nederland

Groep 8b van juf Roos is afgelopen zaterdag afgereisd naar Den Bosch om te oefenen voor deelname aan de Grootste Schoolband van Nederland. Woensdag jl. hebben de kinderen kunnen tonen wat ze geleerd hebben. Een spetterend optreden als laatste act op het Kerst Muziekgala 2018. De ouders en een deel van de leerkrachten zaten op de tribune. Supertrots op hun kinderen!

Koningin Maxima is aanwezig bij Het Kerst Muziekgala. Na afloop heeft zij bloemen uitgedeeld aan de kinderen. Diverse kinderen van onze groep hebben de hand mogen schudden van onze koningin. Dat vonden zij heel bijzonder!

Het gala zit vol met muziek door en voor kinderen, met optredens van onder anderen Guus Meeuwis, Ilse de Lange, Matt Simons, Sharon Doorson, Tommie Christiaan, jonge muzikanten en de Grootste Schoolband van Nederland met 317 kinderen.

Het Kerst Muziekgala 2018 is te zien op woensdag 26 december om 20:28 uur op NPO1

Alle kinderen hebben genoten en we kunnen terug kijken op een geweldige ervaring.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook