Eigenzinnig Attitude Holland bestaat 20 jaar!

Eigenzinnig Attitude Holland bestaat 20 jaar!

1999 is het jaartal dat Rob en Rebecca van Berkel Attitude Holland opstartten. Het echtpaar had jaren nodig om uit te groeien tot een van de bekendste online podia op het gebied van Gothic, Halloween en cosplay comic kleding en accessoires die in het verlengde van de alternatieve kledingstijl liggen. Na 20 jaar is het Edamse bedrijf uitgegroeid tot een begrip in ‘de scene’ in zowel binnen- als buitenland.

De website herbergt inmiddels ruim 90.000 producten. Daar konden ze in de begindagen alleen maar van dromen! Begonnen aan huis, met enkele jaren later een kantoortje in het kaaspakhuis van De Gestam aan de Voorhaven, groeide het bedrijf gestaag door. Op het industrieterrein van Edam werd een nieuwe stap gezet.

Pinkpop
Attitude Holland kreeg in de loop der jaren een steeds grotere naamsbekendheid. Onder meer via promotionele bijdragen aan grote festivals als Pinkpop. En via succesvolle zelfgeorganiseerde evenementen.

Groei
In 2010 is het pand te klein en volgt er opnieuw een verhuizing. Energiestraat 4 biedt vanaf dat moment alle mogelijkheden om door te groeien.
Met opvallende pr. stunts weten ze de aandacht te houden. Zoals een Halloweenfeest in de Amsterdamse Melkweg. Het personeelbestand groeit ondertussen gestaag mee met de intense inspanningen om naam te maken.

Bioneutraal
Ook vanuit het buitenland neemt de belangstelling toe. De online-activiteiten spelen hierbij uiteraard een hoofdrol. Maar naast groei is en ook steeds meer aandacht voor duurzaamheid. Bioneutraal is de term die wordt uitgevonden voor recycling van spullen.

Alternatieve hoofdstad
Afgelopen zaterdag 1 juni vormde een nieuw hoogtepunt met het AttitudeFest in P3. Purmerend was op die dag voor even de alternatieve hoofdstad van (alternatieve) mode, bands, kunst en cosplay. Een dag vol met leuke workshops, bijzonder eten en excentrieke bijdragen. Vanuit het hele land kwamen bezoekers naar Purmerend, dat voor even bevolkt was met de meest kleurrijke (en vriendelijke) personages!
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook