Edison-winnaar Roeka in de Harmonie

Alex Roeka (1955) is een Nederlandse zanger. Zijn debuut CD ‘Zee van onrust’ kwam in 1996 uit. In 2000 ontving hij voor zijn lied Noem 't Geen Liefde de Annie M.G. Schmidtprijs. In 2007 werden zijn verzamelde liedteksten in boekvorm uitgegeven door Nijgh & van Ditmar.

Zijn CD ‘Beet van Liefde’ komt uit 2009 en is bekroond met een Edison. In 2010 tekende hij een contract met platenlabel Excelsior-Recordings en werd zijn achtste cd Zachtaardig Vergooid opgenomen. In 2012 verscheen zijn album ‘Gegroefd’, waarmee hij zijn tweede Edison in de wacht sleept. Na vele optredens in theaters werkt Alex Roeka in 2014 aan zijn 10e album.
Donderdag 21 september 21.00 uur. Kaarten via de website www.harmonie-edam.nl of Alex Roeka.

Zondag 17 september Inu Iu
Inu Inu is een nieuwe Indiëband uit Utrecht. Dromerige melodieën, een strakke ritmesectie, verfijnde keys en Death Cab for Cutie + American Football gitaarvibes. Het is dan ook niet voor niets dat de bandleden heel erg van de underground nineties houden. Komt dat zien!
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook