Edam-Volendam ziet voorlopig af van uitbreiding industrieterrein Edam

Na een uitspraak van de Raad van State eind 2016, waarin de gemeente Edam-Volendam geen toestemming kreeg om het Edamse industrieterrein uit te breiden aan de noordkant met zo’n vijf hectare, heeft het gemeentebestuur zich neergelegd bij deze uitspraak.

Het gemeentebestuur stelt voor de raadsvergadering van 22 maart aanstaande voor om vooralsnog af te zien van verdere pogingen om de zaak te keren. Ook wordt de boekwaarde verminderd met een bedrag van 3,22 miljoen. Ook zal de ‘Toekomstvisie bedrijventerreinen’ worden herzien. De gemeente verwacht overigens niet dat de afboeking van gelden zal leiden tot een grote verliespost. Mede doordat de gemeente dit verlies al heeft voorzien.

De Raad van State is van mening dat er voldoende ruimte is op het regionale bedrijventerrein Baanstee-Noord in Purmerend.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook