Edam laat zich van zijn beste kant zien voor vakantiekinderen Pax Kinderhulp.

Vorige week waren de vakantiekinderen van Pax Kinderhulp te gast in Edam. Zij beleefden ondanks de regen een heerlijke dag!

De uitvalsbasis was de kantine van AV Edam waar zo’n 40 kinderen en ouders zich verzamelden voor een bezoek aan het Fort Bij Edam dat speciaal voor dit bezoek op deze dag open was. Vier gidsen hielden een rondleiding en de kinderen vonden het enorm interessant en ook spannend. De anderhalve uur die dit bezoek duurde was eigenlijk veel te kort zoveel is er te zien en te beleven.

AV Edam
Na dit bezoek werden de kinderen met de fluisterbootjes van de Harmonie teruggebracht naar de kantine van de AV Edam waar een lunch klaar stond. Na een goede maaltijd was de sport aan de beurt waarvoor de meesten speciaal gekomen waren namelijk een clinic op de survival run baan o.l.v. Cees Beets en 2 van zijn atleten van de survival groep. De kinderen vonden het super.

Fluisterbootjes
In de tussentijd waren de ouderen met de fluisterbootjes een rondvaart door Edam aan het houden. Voor velen was dit een eerste kennismaking met het mooie Edam en men vond het prachtig.
Na nog een traktatie en een kort samenzijn in de kantine van de AV Edam ging het weer huiswaarts.
De organisatie wil het Fort Bij Edam, de Harmonie, AV Edam en Cees Beets met zijn atleten enorm bedanken voor de medewerking aan deze leuke dag die - ondanks de aanhoudende regen – echt fantastisch was.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook