Duurzame Warmte Markt op 7 februari in De Singel

Sinds de recente flinke aardbeving in Zeerijp (Groningen) op 8 januari is de aandacht voor Duurzaam Energie –gebruik verder toegenomen. De huidige regering wil alleen nog maar nieuwe huizen laten bouwen zonder verplichting van een aardgasaansluiting. En media berichten steeds meer over maatregelen om maatschappij en bedrijfsleven minder gas te laten gebruiken.

Burgers kunnen hun huizen ook stapsgewijs ontdoen van gasgebruik. Velen zijn al over gestapt naar koken met elektriciteit. (Dit betekent al een besparing van rond 10% op gasgebruik). Douche-gebruik neemt rond 15% van de gasrekening op zich, en het grootste deel is voor verwarmen van de woning. Dit is rond 75% van gasrekening.

Om nu van het grootste deel van die 75% aan gas-kosten af te komen kunt u woensdag 7 febr. in gebouw De Singel tussen 19.00 en 22.00 uur zelf komen bekijken wat er zoal aangeboden wordt.

Bedrijven die zich specialiseren in Isoleren, Warmtepomp, Infrarood Warmte-panelen, heat-pipes voor warm water, water-recirculerende douche, efficiënter ventilatie van radiatoren, doorstroom-verwarmers, Financiering, met tevens aandacht voor een fraaie en extra zuinige e-scooter.

Behalve dat het goed is om gasgebruik in Nederland te verminderen, zijn de meeste van de Duurzaamheid technieken ook goed voor de portemonnee. Zeker goed isoleren wordt qua investering vaak al in 5-7 jaren terugverdiend. Een warmtepomp is met huidige subsidie van overheid bijna zo duur als een gasketel. De recirculerende douche wordt bij vaak en lang gebruik ook in zijn levensduur terugverdiend. En de zuinige e-scooter is natuurlijk veel goedkoper dan een auto en is geschikt zijn voor jongeren en vele forensen.

Werking van Warmtepomp:Temperaturen zijn : 10C (punt 1) , 45C (punt 2) , 15C (punt 3) , -5C (punt 4) . Tussen punten 4 en 1 neemt koelvloeistof gratis rond 8-15 graden aan calorieën op.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook