Documentaire ‘Volendam in de Historie’ op L.O.V.E. TV

Documentaire ‘Volendam in de Historie’ op L.O.V.E. TV

Na het uitbrengen van hun tiende boek ‘Volendam in Kunstenaarsogen’ in 2016, kregen Jan Kes en zijn zoon André het verzoek om een documentaire samen te stellen over de historie van Volendam. Met al hun, in de afgelopen twintig jaar, verzamelde bronmateriaal gingen zij aan de slag.

Geschikt beeldmateriaal werd geselecteerd en voorzien van tekst. Vervolgens werd deze tekst in de studio van Cor Veerman (Dekker) ingesproken door voice-over Peter Zandberg, waarna Jaap Mooyer de montage voor zijn rekening nam.

Nu, anderhalf jaar later, is het werk zover gevorderd dat het eerste deel klaar is voor uitzending. Aan de opvolgende vijf delen wordt momenteel hard gewerkt. De documentaire ‘Volendam in de Historie’ laat zien hoe de ontwikkeling van Volendam en Waterland vanaf de late Middeleeuwen is verlopen.

Deel 1 t/m 4 wordt uitgezonden om 12.00 uur op de zondagen 23 en 30 september, en 7 en 14 oktober. L.O.V.E. TV vindt u op Ziggo kanaal 40 of 41, op internet via de Kijk Live button van www.rtvlove.nl of kijk mobiel via de L.O.V.E. app.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook