De Rabobank Clubkas Campagne gaat van start

De Rabobank Clubkas Campagne gaat van start

Na het grote succes van vorig jaar is de Rabobank Clubkas Campagne terug. En hoe! Rabobank Waterland en Omstreken stelt dit jaar € 100.000,- beschikbaar voor clubs uit de regio Waterland en omgeving. Verenigingen en stichtingen die voldoen aan de voorwaarden kunnen zich vanaf
1 februari 2019 inschrijven om een steuntje in de rug te ontvangen.


De Rabobank Clubkas Campagne is dé donatie-actie voor verenigingen en stichtingen, waarbij leden van Rabobank Waterland en Omstreken bepalen welke clubs een donatie ontvangen door het uitbrengen van hun stem. Elke stem is geld waard. Hoe meer stemmen, des te hoger de bijdrage voor de vereniging of stichting.

Voor wie
Alle verenigingen en stichtingen uit de regio Waterland, die bij de bank bankieren en voldoen aan de voorwaarden, komen in aanmerking voor deelname. Inschrijven kan van 1 februari tot en met 31 maart 2019 via de website www.rabobank.nl/waterland.

Leden beslissen
Na de inschrijvingsperiode vindt de stemperiode plaats. Tijdens de stemperiode van 23 april tot en met 14 mei 2019 brengen leden van de Rabobank hun stem uit op hun favoriete vereniging of stichting. Elk lid mag vijf stemmen (en maximaal twee stemmen per club) uitbrengen. De leden ontvangen aan het begin van de stemperiode via de post hun stembiljet met meer informatie. Op deze manier beslissen onze leden mee in de verdeling van het coöperatief dividend.

Lidmaatschap
Deelnemende verenigingen hoeven geen lid te zijn van Rabobank Waterland en Omstreken. Klanten die stemmen willen wel! Het lidmaatschap is eenvoudig en gratis aan te vragen voor klanten die 18 jaar of ouder zijn. Dit kan onder andere via de Rabo Bankieren app.

Vorig jaar
Vorig jaar hebben 1.582 leden van Rabobank Waterland en Omstreken gestemd op de 62 deelnemende clubs. Op basis van deze stemmen heeft Stichting CarMar uit Volendam een cheque met de hoogste waarde, namelijk € 4.156,12 ontvangen! Ook de andere deelnemers kregen een mooie financiële bijdrage om hun doelen te bereiken.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook