Cursus ‘Beter omgaan met Pubers’ van start

Op zoek naar ondersteuning, informatie en advies bij de opvoeding van uw kinderen? Dinsdag 19 september start in het Centrum voor Jeugd en Gezin Heel Europa in Purmerend de cursus “Beter omgaan met Pubers”. Tijdens deze cursus wordt aandacht besteed aan de veranderingen in de puberteit. Ouders leren om goed contact te onderhouden met hun puber en ruzie te voorkomen. Daarnaast is er voor de ouders ruimte om met elkaar te praten en ervaringen uit te wisselen.

De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten op de dinsdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur. De eerste bijeenkomst start op 19 september a.s. bij voldoende deelnemers. Deelname is gratis.

Meer informatie
Aanmelden kan via www.ggdzw.nl/cursus. Ook vindt u hier informatie over deze en andere opvoedcursussen. Voor vragen kunt u contact opnemen via cursus@ggdzw.nl of bel (0299) 714 848.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook