Concert bij kaarslicht voor Clavecimbel en Viool op 13 december om 20:00 uur in ‘De Swaen’

Concert bij kaarslicht voor Clavecimbel en Viool op 13 december om 20:00 uur in ‘De Swaen’

Clavecinist Pieter Jan Belder en Violiste Rie Kimura nemen u mee op een spannende muzikale reis die begint in de 17e eeuw en eindigt in de 18e eeuw op het moment dat het clavecimbel zich op zijn absolute hoogtepunt bevindt, maar de piano al is uitgevonden.
Het ná de pauze gebruikte clavecimbel beschikt al over een register met leer, vooruitlopend op de rondere klank van de piano.

Voor de 18e eeuw hoort daar natuurlijk ook een van de sublieme vioolsonates van Bach bij. De schitterende akoestiek van ‘De Swaen’ zal dit alles volledig tot zijn recht doen komen.
Tijdens de pauze gratis koffie, glühwein en een taartenbuffet van Traiteur Petra van Niftrik.  Toegangsprijs: € 17,50. Wij stellen het enorm op prijs als u de kaarten vooraf online wilt kopen. Dat is fijn voor de musici, maar óók voor u, want zo weten we hoeveel taarten er gebakken moeten worden, want: op is op! www.kerkconcerten.org
Meer info over de musici: https://duobelderkimura.com/
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook