Computer- en tablet cursussen in bibliotheken

Computer- en tablet cursussen in bibliotheken

In september en oktober start er weer een computercursus voor de absolute beginner in de Bibliotheek Volendam.
Inhoud van de cursus; kennismaking met de computer: Wat kun je met een computer, wat is een bureaublad, hoe werkt de muis, en welke functie zitten er op het toetsenbord? Daarna vensters openen, documenten maken, kopiëren, illustraties invoegen en e-mails versturen. Tenslotte wordt de e-overheid behandeld: bijvoorbeeld informatie opzoeken via internet van de gemeente of digitale formulieren invullen van het UWV, maar ook hoe je de belastingaangifte kunt afhandelen met de computer.
De computercursus voor beginners start op maandag 24 september van 10.00 – 12.00 uur in de Bibliotheek Volendam. En op vrijdag 26 oktober van 10.00 – 12.00 uur. Deze cursussen bestaan uit 9 ochtenden en de groep is niet groter dan 8 personen. Deelname kost €¬ 32,50 voor leden Bibliotheek Waterland en € 40,00 voor niet-leden Bibliotheek.
Aanmelden kan via bibliotheekwaterland.nl en in de bibliotheek zelf.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook