Buurtbarbecue ´Rond de Speeltoren´

Als de weergoden het toelaten dan houdt buurtvereniging ´Rond de Speeltoren´ op zaterdag 21 september haar jaarlijkse barbecue op het Speeltorenterrein.

Als extra activiteit zijn de leden van de buurtvereniging vanaf 15.30 uur welkom op de historische scheepswerf Groot, Kwakelsteeg 2-4.

Karin en Freek verzorgen een rondleiding en vertellen over de geschiedenis van de werf en er is een klein museum te bezichtigen. Kinderen kunnen kanovaren.

Om 17.00 uur gaat de barbecue van start, verzorgd door Johan Taam, met de fruitsalade van de familie Leek. Thomascafé levert zoals altijd de biertap en de drankjes.

Eigen bijdrage van de bewoners is € 12,50 p/p en kinderen tot 14 jaar zijn gratis.  Prijs van de drankjes is € 1,50 en  voor frisdrank € 1,00.  Limonade is gratis.
Leden kunnen zich opgeven door hun enveloppe met daarin het strookje en het bedrag in te leveren  bij LZ 16, 38 of 70.

 
Buurtbarbecue “Rond de Speeltoren”

Buurtbarbecue “Rond de Speeltoren”

Tijdens de geslaagde barbecue  van buurtvereniging “Rondom de Speeltoren” presenteerden enkele buurtbewoners tijdens de barbecue hun zelf gebrouwen “Dwars” biertjes. Alle flesjes waren voorzien van een prachtig etiket, dat ontworpen was door de heren van Gülik en Nolte.
De diverse biersmaken van licht naar donker bier vonden gretig aftrek naast de heerlijke barbecue en  salades.  De muzikale omlijsting was in handen van  Fred en André . Zij speelden voor een  goed doel en zij kozen voor de opvang van de vluchtelingen.
Buurtbarbecue ‘Rond de Speeltoren’

Op zaterdag 6 september organiseert buurtvereniging ‘Rond de Speeltoren’  de jaarlijkse  barbecue  voor haar leden  op het terrein van de Speeltoren.  Aanvang: 16.30 uur.
Leden kunnen zich voor deze barbecue t/m 31 augustus  a.s. opgeven bij  de bestuursleden;
Kl. Kerkstraat 24, Lingerzijde 16, 38 en/of 70.
Onder het genot van een drankje en de muzikale klanken, verzorgd door Henk de Lange, kunnen de bewoners gezellig “bijpraten”. Rond 18.00 uur zal de familie Taam de barbecue aansteken en een heerlijke maaltijd verzorgen.
Het bestuur rekent op een grote opkomst.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook