Bouw 42 recreatiewoningen Slobbeland van start

Bouw 42 recreatiewoningen Slobbeland van start

Op het Slobbeland in Volendam opent Landal in 2020 een recreatiepark met 42 vakantiewoningen. Recent werden de werkzaamheden gestart met een feestelijke opening.

Op het terrein waar in vroeger tijden een camping stond komen woningen in Waterlandse stijl. Het plan is al ruim 10 jaar oud. Als gevolg van de economische crisis werd het uitgesteld om jaren later alsnog tot uitvoer te komen. Een jaar geleden zijn er al grondwerkzaamheden uitgevoerd en onlangs is daadwerkelijk gestart met verdere voorbereidende werkzaamheden.

Gasloos
De woningen in het parkje worden allen gasloos. Nog niet alle huisjes zijn verkocht. De woningen zijn te koop vanaf 248.000 euro vrij op naam, inclusief grond en inventaris. Op het park zelf komen weinig faciliteiten. Uiteraard zal er wel een receptie worden gebouwd en komen er enkele speelvoorzieningen voor de allerkleinste bezoekers.


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook