Bijzondere gasten bij de Harmonie

De Harmonie begint het concert seizoen met twee mooie concerten. Een  van de laatste CD van de Nederlandstalige songwritster Beatrice van der Poel en een van Edammer Micha Molthoff die in de Harmonie zijn eerste eigen liedjes cd presenteert.

Donderdag 13 september 21.00 uur: Beatrice van der Poel en Tim Eijmaal 
Beatrice speelt haar mooiste liedjes en gloednieuw materiaal van haar laatst verschenen album Montere Weemoed dat in de Taalstaat van Frits Spits werd gelanceerd. Pop, jazz, kleinkunst, Soul & Blues worden met elkaar vermengd. Songs schrijft ze op gitaar of op haar vintage lapsteel uit 1936. Gitarist Tim Eijmaal (o.a. Sven Hammond, Matt Simons, New Cool Collective) arrangeerde en produceerde een aantal albums van Beatrice en begeleidt haar met een jazzy en bluesy gitaarspel. Samen brengen ze gloedvol concert vol weemoed, Blues, poëzie en een aantal vertaalde songs van Jimi Hendrix.
Kaarten zijn 11,50 euro on line en kunnen besteld worden via de website http://www.harmonie-edam.nl

Donderdag 20 september 21.00 uur: Micha Molthoff met band
Op donderdag 20 september presenteert Micha Molthoff met zijn Misión Imposible zijn allereerste Nederlandstalige liedjes album. Samen met Juan van Emmerloot (percussie, bas, backing vocals) en Ivo de Greef (piano, hammond en synthesizers) speelt hij behalve zijn eigen liedjes ook bewerkingen van grootheden als Boudewijn de Groot, Borsato en De Munnik.

Micha zingt, speelt viool en gitaar en componeert ook muziek voor film, theater en moderne dansvoorstellingen. Hij begon als klassiek violist in het Koninklijk Concertgebouw Orkest, speelde enige jaren bij Orkater, had een zigeunerorkest met Daniel van Zweden (de vader van) en heeft zijn eigen tango orkest: Zárate.'
Kaarten zijn 11,50 euro en te verkrijgen via http://www.harmonie-edam.nl

Joy Mills (USA): zondag 23 september 17.00 uur
Joy Mills schrijft melodieuze en doorgaans opgewekte songs. Haar stem verveelt geen moment en zuigt je moeiteloos mee naar haar belevingswereld. Haar eigen creaties klinken erg prettig en liggen goed in het gehoor, evenals haar mooie en rustige zangstem.
Joy Mills treedt in Edam op met haar bassist Tom Parker. Aanvang 17.00 uur en vrij entree.


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook