16 april start de Rabobank Vrienden & Vriendinnenweek bij AV Edam

16 april start de Rabobank Vrienden & Vriendinnenweek bij AV Edam

Volgende week, de week van 16 april, is het bij A.V. Edam de Rabobank Waterland e.o. Vrienden en Vriendinnenweek. Dit houdt in dat je als vriendje/vriendinnetje geheel vrijblijvend een keer mee mag doen met de training. En na afloop ontvangt iedereen attentie namens de Rabobank. Minimumleeftijd 6 jaar. Kijk op http://www.avedam.nl voor de trainingstijden.

De survivalbaan proberen is ook mogelijk
Omdat het volgende week heerlijk buiten sportweer wordt krijg je ook de mogelijkheid om de obstacle / survivalbaan onder begeleiding een keer te proberen om te zien of het iets voor jou is als nieuwe sport. Op maandag- en dinsdagavond om 19:00 uur voor de sporters ouder als 16 en op de woensdag- en donderdagavond om 18:30 uur voor de jeugd tussen de 7 en 16 jaar oud.

Er worden op deze avond een aantal basistechnieken uitgelegd waar je bij de survival-sport mee te maken krijgt. De nog altijd groter wordende survivalrun baan is geschikt voor een zeer uitdagende avond waarin je je lichaam pas echt goed leert kennen.

Voor meer info kun je contact opnemen met Cees Beets (06-22424857).
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook