Vacature Beleidsmedewerker Duurzaamheid gemeente Edam-Volendam

Voor de sectie Bouwen & Milieu van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling zijn wij nu, en tijdelijk voor een periode van 2 jaar, op zoek naar een beleidsmedewerker Duurzaamheid gemeente Edam-Volendam.

De afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling

De afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling heeft vele taken op het gebied van de fysieke leefomgeving. Het werk is direct gericht op de woon- en werkomgeving die de gemeente biedt en daarmee is het handelen altijd direct zichtbaar voor de inwoners en bedrijven. De sectie Bouwen & Milieu draagt bij aan de duurzame, ruimtelijke en economische ontwikkeling van de gemeente.

De functie

De beleidsmedewerker Duurzaamheid heeft een focus in het op de kaart zetten van het thema duurzaamheid bij en binnen de gemeente en geeft daarbij mede vorm aan het gemeentelijk milieu- en duurzaamheidsbeleid, naast het aangeven van kaders bij ruimtelijke ontwikkelingen.

Wat wordt van je verwacht?

    Je hebt een aantoonbaar werk- en denkniveau op tenminste HBO-niveau.
    Je bent een ambassadeur voor, en netwerker in jouw vakgebied.
    Je bent sociaal vaardig en je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is goed.
    Je bent betrokken en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
    Je bent een organisator met een flexibele houding en je kunt schakelen in een verscheidenheid van werkzaamheden rond duurzaamheid.
    Je bent in staat snel inzicht te verwerven in organisatorische en functionele verhoudingen binnen onze organisatie en daarbuiten.
    Je bent vaardig in het adviseren en doen van verbetervoorstellen.
    Je hebt kennis van, hebt affiniteit met de doelen van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

Enige werkervaring in het vakgebied strekt tot aanbeveling.Competenties als; analytisch vermogen, omgevingsbewustzijn, oordeelsvorming, flexibiliteit, zorgvuldigheid en communicatieve vaardigheid zijn sleutelwoorden

Wij zoeken

Wij zoeken een vlotte en gedreven beleidsmedewerker met gevoel voor dienstverlening.
Je bent een stevige persoonlijkheid die gaat en staat voor resultaat. Je hebt gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen.

Wij bieden

Een uitdagende functie (36 uur) met veel verantwoordelijkheid. Naast de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen wordt afhankelijk van je kennis, opleiding en ervaring voor deze functie een maximumsalaris van € 3.712,00 bruto per maand aangeboden (functieschaal 9). Daarnaast zijn de gebruikelijke gemeentelijke rechtspositieregelingen van toepassing.

Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marjolein Smit, coördinator van de sectie Bouwen en Milieu, telefoon 0299-398450. Of Jeroen Huizing P&O Adviseur 0299-398346. Je motivatiebrief met uitgebreide C.V. kun je richten aan vacatures@edam-volendam.nl onder vermelding van het vacaturenummer PZ-492 | Beleidsmedewerker Duurzaamheid. Reacties uiterlijk tot 26 september 2017.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook