Pesten, daar kun je wat aan doen!

Buro Welzijn start eind september trainingen in sociale weerbaarheid/omgaan met pesten. Kinderen en jongeren die niet voor zichzelf op durven komen of kinderen die gepest worden kunnen een STA STERK training volgen. De STA STERK training is een erkende jeugdinterventie voor Pesten & Sociale weerbaarheid.
In de STA STERK training wordt geleerd hoe je op kan treden tegen non-verbaal, verbaal en digitaal pesten, buitensluiten, negeren, chanteren en roddelen. Er wordt gewerkt aan weerbare lichaamstaal, het versterken van het zelfvertrouwen en lastige situaties zelf oplossen. Binnen de training staan de STA STERK punten centraal. Deze punten doen een beroep op sociale & weerbare vaardigheden die worden aangeleerd door middel van diverse spelvormen. 
Wil je meer informatie kijk dan eens op www.burowelzijn.nl en kom vrijblijvend naar de informatieavond op maandag 2 september a.s. in SCC de Bolder, ’t Spil 1 in Monnickendam. Tussen 19:00 en 20.00 uur zal ik wat meer over de training vertellen, kun je vragen stellen en materiaal inzien. Je kunt me ook bellen of mailen. 
Bonnie de Ligny is gecertificeerd trainer Omgaan met Pesten en aangesloten bij de vereniging van trainers Omgaan Met Pesten. (www.omgaanmetpesten.nl)BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook